Spa & Wellness

 

 

 

 

Tretmani za lice i tijelo


Oslobodite svoje tijelo i duh od svakodnevnih briga uz široku lepezu luksuznih tretmana za lice i tijelo u hotelu Malak Regency. Naši iskusni terapeuti pomoći će Vam izabrati tretman potpuno prilagođen Vašim potrebama i željama, uvijek imajući na umu postizanje unutrašnjeg mira i ravnoteže.

Tretmani lica

Nudimo brojne personalizirane tretmane lica za žene i muškarce, ovisno o tipu kože, jer svi zaslužujemo tretman s najfinijim supstancama.

Tretmani tijela

Bez obzira na to trebate li otkloniti napetost u mišićima, njegovati kožu, oblikovati tijelo, pokrenuti cirkulaciju ili jednostavno potaknuti svoja čula, ovdje ćete to sigurno postići, a pritom i uživati.

Masaže

Dodir znači život… Nagradite svoje tijelo. Cilj masaže je opuštanje, zato želimo da se udobno smjestite i sami odaberete temperaturu, boju svjetla u prostoriji i muziku.

Turski hamam i sauna

U hamamu se ne čisti samo tijelo. Posjeta hamamu je uvijek pravi praznik za tijelo i dušu. Prostor hamama obuhvata tursku saunu, prostor s velikim grijanim stolom i odmaralište gdje ćete se opustiti nakon samog rituala.

 

Kontaktirajte nas